Vill du följa med till Pakistan?


Lahore är nästan som en sagostad. Eller för att använda en kliché, som hämtat ur tusen och en natt. Med sina kupoler och minareter mot den guldimmiga himlen, sina dofter och alla ljud och läten från människor, djur och fordon. Ett ständigt sorl, en annan värld.

Den 8 april åker jag. Äntligen. Som reseledare på den allra första resa som jag själv är initiativtagare till och varit med på att skapa. När aprikosträden blommar i Pakistan heter resan. Det är företaget Världens Resor som arrangerar. Och det finns enstaka platser kvar.

Så om du är sugen på att resa till Pakistan med mig, kolla in länken och kontakta Världens Resor. Från 8 till 22 april är vi borta. Vi börjar i Lahore och beger oss sen norrut. Under en vecka kommer vi uppleva naturen i norr, vid och längs en av världens kanske vackraste roadtrips, Karakoram Highway. Vi avslutar sen i huvudstaden Islamabad. Jag hoppas bara aprikosträden kommer blomma!

Kategorier:PakistanEtiketter:, ,

1 kommentar

  1. Åh! Så spännande. Hoppas att ni kommer iväg den här gången!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: