Referenser


Alla lokalguider på Centralasienresan var toppen, för inte att tala om vår egen reseledare som vi alla enhälligt bara GILLADE! Om de lokala guiderna var entusiastiska och trevliga, så var Johnny en kompletterande lugn personlighet som ställde upp i alla lägen, och hade en 100 %-ig närvaro trots att han jobbade dygnet runt. En klippa!

Tarja, resenär på Världens Resors Centrasienresa, våren 2015.

“Hoppas våra vägar korsas igen någon gång. Tack än en gång för den vän och guide du varit under resan”

Maria, resenär på Världens Resors Kaukasusresa, hösten 2015

“Så har  jag nu gjort min Kaukasus  resa med Världens Resor  och jag blev inte besviken. Vi hade förmånen att ha fått denna fantastiska guide med oss från Sverige. Vilken tillgång. Han var så otroligt kunnig och påläst och utöver det en väldigt trevlig person. Vi hade många glada och trevliga stunder tillsammans. STORT TACK Johnny hoppas jag får förmånen att träffa dig på en  annan resa.”
Eva, resenär på Världens Resors Kaukasusresa, hösten 2015

55 kommentarer

  1. Du gjorde vår resa till Centralasien med Världens resor till något alldeles extra. Du såg inte bara till att det praktiska fungerade och delade med dig av din kunskap under den planerade delen av resan. Du ställde också upp när vi hade egen tid. Du tog med oss till dina favoritrestauranger på kvällarna, du hjälpte oss med översättningen när vi ville shoppa på marknaderna och du erbjöd oss att följa med på dina egna utflykter på ledig tid. Du gjorde med andra ord det där extra som gjorde att en från början bra resa fick en extra guldkant. Tack för ett mycket bra jobb.

    Anders Berntsson

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: