Nu kan jag äntligen berätta…


Som frilansande reseledare är det ofta två kriterier som gäller vid jobb. Åtminstone är det så för mig. Det ena är att reseproducenten ger en anständig lön. Det andra är att resan i mina ögon är intressant. Det vill säga att destinationen har något att ge mig, samt att resan är välplanerat, men mer om det en annan gång.

Nyårsafton 2017 publicerade jag en text om mina reseplaner för 2018. Inte hade jag då en aning om det jag kommer berätta nu. För tre veckor sedan skrev jag om att planera hösten. Jag nämner att jag ska i möte med ett företag som jag inte jobbat för förut. Det gäller jobb i november. Och även februari nästa år.

Nu kan jag äntligen berätta…

Jag fick jobbet!

Det har sig nämligen så att jag kommer åka till Sri Lanka.

Min erfarenhet som reseledare och reseplanerare, samt mina erfarenheter från detta land gjorde att jag nu har fått uppdrag från Thabela Travel. Två konferensresor i november, samt deras 12 dagars rundresa i februari och mars nästa år står nu på programmet. Härligt!

Nu har jag lånat några böcker på biblioteket. Fräscha upp kunskaperna. Vanliga guideböcker. Skönlitteratur. Sagor för barn. Journalistiska rapporter. Det är i och för sig ett tag till november. Men jag kan ju börja förbereda mig redan nu genom att läsa.

Ett annat sätt att förbereda sig är att gå genom egna anteckningar och bilder. Här kommer några av dem…

 

Kategorier:Blogg/Dagbok, Sri LankaEtiketter:,

11 kommentarer

  1. Grattis till jobbet! Låter spännande och kul!

  2. Grattis till jobbet! Hoppas också få en Sri Lanka resa till hösten.

  3. Kul! Sri Lanka är ett härligt land och många svenskar vill åka att döma av bloggstatistiken.

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d