God jul till er alla!


Solen skiner på den vita snön. Jag har precis ätit julfrukost. Skinka med senap, hemmagjord lammrullad, rökt lax och ägg, samt leverpastej. Det är min mamma som har fixat. Det är hos henne och min morbror att jag firar jul. Vi har också druckit te. Med ingefära.

Kanske åker vi en sväng ut. För att verkligen se solen. Känna den. Och andas den minus tio-gradiga luften. Jag gillar värme, men också när det är riktigt kallt. Så länge jag har varma kläder på mig.

Hösten har gått snabbt. Jag har inte skrivit mycket. Däremot har jag läst. Undervist. Haft två månaders praktik som historielärare på ett gymnasium i kommunen där jag bor. Jag gillade det! Om en månad är jag klar. Färdigutbildad historielärare. 2022 ska bli spännande!

Ikväll blir det, ribbe, norska revbensspjäll till middag. Som varje julafton. Det blir ett par, tre presenter. Några från mig. Andra till. Annandagen tar jag tåget hem igen. Då får vi se om det blir julgran!

Riktig God Jul önskar jag er alla!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:

1 kommentar

  1. Det låter som ett fint julfirande! Önskar God Jul och fortsatt fina juldagar!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: