Välkommen till föreläsning om Pakistan


Att se en resa gå från konversation och idé runt ett bord till att finnas där, svart på vitt i en katalog är en ny känsla för mig. Gissa om jag var glad när i januari i år äntligen kunde berätta om resan som jag varit med att skapa: När aprikosträden blommar i Pakistan.

Idag är dagen då jag ska prata om resan. Inte för att jag behöver sälja den, resan är redan slutsåld. Så även avgång nummer två, men det finns en avgång nummer tre, och vem vet, kanske det även kan bli en höstresa?

Klockan idag 18 ska jag oavsett hålla föreläsning och visa bilder. Om att resa i Pakistan. Så här skriver Världens Resor om föreläsningen:

Våren 2020 går vår nya resa till norra Pakistan, den första gruppresan från Sverige till Pakistan på länge. Det finns många anledningar till varför du ska besöka landet. Det häftiga bergslandskapet med världens 14 högsta bergstoppar, glaciärer, dalgångar, lämningar från tiden när buddhismen var största religionen här, och så nuet med möten med människor, oändligt generösa och gästfria. Vi landar i Lahore och efter ett par dagar bär det iväg norrut till Islamabad och sedan de norra delarna av landet. Vi reser längs Karakoram Highway, världens högst belägna asfalterade väg och färdas genom Hunzadalen upp till Khunjerab-passet vid gränsen till Kina, 4700 meter över havet.
Johnny Friskilä som leder resan i mars 2020 visar bilder och berättar om landet som han har besökt flera gånger, och om vår resa dit.

Det är gratis inträde men obligatorisk anmälan. Anmälan görs här. Jag berätter och visar bildspel. Svara på frågor.. Om Pakistan. Om att resa.

Välkommen!

Kategorier:PakistanEtiketter:,

1 kommentar

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: