Höjdpunkter juni


Jag kan tycka det går bra nu. En hel månad hemma. Det ger mig chansen att göra allt sådant jag inte hinner när jag är på resa. Eller så är det för att jag har svårt att göra två saker samtidigt. Att under en resa planera nästa. Det är inte lätt.

Därför är det skönt att vara hemma. Sitta på egen balkongen, äta mat som jag gjort själv. Även om det betyder att jag äter på tok för mycket och går upp i vikt. Men jag hinner i alla fall. Hinner knyta nya kontakter. Hinner jobba undan. Hinner umgås med vänner.

Jag har skrivit under kontrakt för Thabela Travel. I november, samt mars till nästa år ska jag leda deras Sri Lanka-resa. Jag har även haft möte med Afro-Caribbean Travel. Från dem har jag fått några översättningsuppdrag. Jobb finns alltså.

Annars är väl månadens stora grej att jag börjat ta körlektioner. Rätt så intensivt, men det är dags nu. Jag behöver det där körkortet.

När det gäller bloggen går det också bra. Över 7500 sidvisningar den här månaden. Det är fler än månaden innan, fler än månaden därförinnan, dock inte fler än i mars. Med andra ord, min näst bästa månad någonsin. Det var inlägget, På tredje klass till Astrakhan som fick flest besök. Efterföljd av Hitta billiga resor i sommar.

Jag reste som sagt inte i juni. Förutom en natts husbilcamping. Då hann jag även besöka Julita gård. Ett mycket trevligt ställe.

Kategorier:Blogg/Dagbok, SammanfattningarEtiketter:,

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d