Turismstudier och blommor på balkongen


Nejdå. Jag har inte skippat lärarstudierna. De kommer fortsätta till hösten. Tänk, då börjar sista terminen. Men något ska jag även hitta på nu under sommaren. Valet blev…

Turismvetenskap

Det är någon form av flow jag har nu. Kan man säga flyt på svenska? Därför skriver jag. Om hållbar utveckling inom turism i Sverige, eller ja, om hur regioner och organisationer gärna använder ord som hållbarhet, exportmognad, tillväxt och produktutveckling.

Jag har även skrivit om turisters upplevelser av äkthet. Utomlands. Vad är till exempel en äkta marknad eller en autentisk upplevelse? I många år har jag jobbat som reseledare. Nu får jag även en vetenskaplig blick på mina erfarenheter. Det är rätt spännande!

Vaccin och flädervin

Förutom studier har jag varit mest hemma. Under juni månad fick jag min första vaccindos. Det blev Moderna. Jag har också plockat fläder och nu står flädervin och jäser i köket.

Tomater istället för resor

Jag kan faktiskt inte åka iväg just nu. I alla fall inte över längre tid. Tomaterna på balkongen sätter effektiv stopp för det. De behöver vatten varje dag. Ibland två gångar om dagen. Jag får avvakta helt enkelt. Se till att skörda dem först. Så vet vem, kanske att jag i slutet på augusti kan åka iväg någonstans.

Blommor istället för resor

Inte att jag har några planer. Lite söderut i Sverige kanske? En sväng till norra Norge? Jag försöker varje år åka till minst ett land där jag aldrig varit förut. I år inser jag att det kan bli svårt.

Med andra ord, jag satsar på att vara hemma. Umgås med vänner. Laga mat. Vattna blommor och se hur det växer. Både på balkongen och inne i lägenheten. Här är det för övrigt 27 grader nu. Så om jag åker iväg är det i alla fall inte för värmen. Det blommar fint i alla fall. Alla bilder är tagna under juni!

Kategorier:UncategorizedEtiketter:, , ,

7 kommentarer

  1. Men oj vad snyggt det har blivit här på bloggen! Det har hänt saker med layouten!! Vackra bilder på blommorna!

  2. Låter härligt! Jag har lämnat odlingarna i två veckor, med viss ångest, men jag har en ansvarsfull vattnare. I övermorgon är jag hemma hos tomaterna igen, längtar lite.

  3. I just love you Johnny! DU är BÄST!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: