Att skriva för webben


Johnnybajdzjan är inne på sitt sjätte år. Sex år av resor, till världens hörn och tak. Till där Himalaya möter Hindu Kush. Där floden Indus blir ett delta vid Arabiska havet. Men sedan snart ett år har inget varit som vanligt. Johnnybajdzjan har strävat med att behålla en identitet bland det som skrivs på nätet om resor.

Ändringar krävs, och nu kommer ett nytt moment in i bloggen. Om någon skulle störa sig på det hoppas jag den personen har överseende. Det nya momentet är en kurs jag tar. Kursen heter Att skriva för webben och interaktiva medier. Det är en 7.5-poängskurs på Södertörns Högskola. Jag kommer gå denna kurs parallellt med min lärarutbildning.

Anledningen till att jag nämner detta på bloggen är enkel. Johnnybadjzjan kommer nämligen de närmsta två månaderna även vara min publiceringsplattform. För denna kurs. Jag kommer göra skrivuppgifter. Det inngår i kursen att dessa publiceras på en blogg. Johnnybajdzjan. Ännu vet jag inte vad alla uppgifter kommer handla om. Men en sak vet jag. Kan jag skriva om resor så gör jag det.

Kategorier:UncategorizedEtiketter:

8 kommentarer

  1. Så spennende med skrivekurs! Du fikser vel det i tillegg til lærerutdanningen. Du har jo gått et halvår på lærerutdanningen og vet hva det krever. Det er vel nettbasert undervisning dette også.

    Det drøyer nok en god stund til før vi kan reise igjen, så det er fint å ha nok å holde på med inntil coronaen gir seg.

  2. Vad roligt! Heja du! Kul med lite ändringar, let’s embrace them! 🙂

  3. Men kul! Det ser jag fram emot att få läsa mer om. En sak som är säker, även om det inte är om resor, så blir det spännande att följa, en resa i sig!

  4. Vilken spännande kurs! Det ska bli intressant att se vad det är för uppgifter! Jag gick en skrivkurs på Södertörn en gång, ett halvår, kreativt skrivande. Intressant!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: