Det regnar i regnskogen


Ja inte kunde man väl tro något annat? Det heter tydligen regnskog av en anledning. Av en enda anledning. Jag hör den nu. Men som tur är sitter jag under tak. Det vill säga, jag har fastnat här, i hotellets receptionsområde. Inte vill jag gå någon annanstans nu.

Servitören kommer med vatten. Snart blir det en sallad också. Det är lunchdags på hotellets restaurang. Jag hade nämligen kontorstid i receptionen imorse. Sen satt jag kvar och svarade mail på datorn. Internet fungerar bäst här. I ett hörn av baren som egentligen är stängt på förmiddagen. Jag skrev och skrev, och när det blev dags att lämna började det regna. Igen. Och mycket.

Små gråsparvar hoppar omkring. De letar smulor. Eller så vet de att det är lunchdags och att det då blir något kvar, även till dem. Jag skulle inte lämna mitt bord utan uppsikt. Ja inte med uppsikt heller. Inte lämna helt enkelt. På grund av småsparvarna.

Nu har det nästan slutat regna. Två personer badar i poolen. Två av mina gäster faktiskt. Det trummar inte lika mycket på taket under vilket jag sitter. Snart kommer förhoppningsvis maten. Och i eftermiddag kanske jag kan sola lite. Hoppas att det inte bara regnar i regnskogen.

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:, ,

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: