Låna handduk


Jag hoppas att ingen ser mig. Det är tisdag morgon och klockan är precis innan 7. Frukosten ska börja men jag går själv i hotellanläggningens trädgård. Park…

Det blåser fast ingen kald vind. Bladen på bananpalmerna har spruckigt som de gärna gör när de står ute.

Jag går ner mot vattnet. Vid toalett- och duschanläggningen finns dem. Staplarna med badhanddukar. De bara ligger där, utan uppsyn, och bredvid står korgar för att slänga dem i efter användning. En skylt säger att man inte får ockupera solstolar med handdukarna. Inget om att man inte får låna. På en pir ut i havet finns solbäddar. Små stegar går ner från piren och till vattnet och det är avmärkat i centimeter hur djupt det är kring varje stege. 185 cm. 205 cm. Fast jag ska inte i…

Jag lägger handduken i en liten påse som jag har med, känner mig lite smått kriminell och går tillbaka till hotellet. Klockan är över 7 och frukosten har börjat.

Idag är det nämligen sista utflykt här på norra Cypern. Ut på Karpaz-halvön ska vi. Besöka landsbyar. Se hur man gör olivolja. Samt besöka en av Cyperns allra bästa stränder. Det är soligt, och bad ingår i programmet. Därav lånet av handduken.

Ikväll, efter utflykten, kommer jag ta ännu en promenad i hotellets trädgård. Ner till handdukarna. Till korgen för de smutsiga. Hoppas det blir en härlig dag på stranden!

Kategorier:Blogg/Dagbok, CypernEtiketter:

2 kommentarer

  1. Hoppas att din utflykt blir bäst 🙂

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: