Allt som jag glömde där hemma


Jag vet inte riktigt hur jag tänkte. Eller snarare inte tänkte, trots att jag packade resväskan helt utan stress och i god tid innan avresa. Så god tid att jag skulle hinna komma på allt, inte glömma något. Ett dygn borde väl vara tillräckligt god tid?

En vecka på Cypern. Temperaturen i luften är 22 grader. I vattnet samma. Så varför tog jag inte med ett par shorts? Eller mina tunna linnebyxor som jag har just för sådana här anledningar? Svaret på den frågan har jag tyvärr inte. Både shorts och byxor ligger i skåpet där hemma.

Dock letade jag efter min caps. Kunde inte hitta den. Den är praktisk om jag ska ligga i solen och läsa. Ja ja, jag överlever utan, men att jag inte för en sekund tänkte på solglasögonen? Det förvånar mig lite. Även den lilla vin- och kapsylöppnare, samt minikniv som alltid brukar få följa med på resor. Eller ja, tydligen inte alltid. Var det fel av mig att packa resväskan ett helt dygn innan avfärd? Blev jag för avslappnad kanske? Mycket möjligt.

Ja ja, jag överlever utan shorts, linnebyxor, caps, solglasögon och öppnare. Bara jag inte kommer på något mer som jag har glömt. Som jag inte överlever utan.

Oavsett. Senaste dygnet har varit rätt lugnt. Inga utflykter. För att svara på frågor gör jag som jag gjorde i Malaysia helt i början på det här året. En timmes receptionstid. Mellan 9 och 10 på morgonen. De första kommer alltid kring 09:30. Så var det då, så är det nu. Men det känns bra. Läget är under kontroll.

Idag har jag promenerat. Skrivit vykort. Läst på om både Nicosia dit vi ska på utflykt imorgon, samt om Wien dit jag åker på jobb om en liten vecka. Jag har doppat fingret i havet, men inte simmat. Det blir kanske senare.

Jag har en del pappersarbete att göra. Fast det har jag alltid. Jag ska tillåta mig att ha tråkigt också. Bara vara. Jag kollade in gymmet. Kanske går jag dit imorgon. Drack hotellets öl till lunch, men den var inte god. Liten, dyr och blaskig.

Klockan är inte ens 17:00. Solen har ändå gått ner. Känns som att Cyperns tidszon inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Jag sitter på balkongen. Imorgon är det Nicosia som gäller!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

1 kommentar

  1. Åh vad roligt o höra att fler skriver vykort. Jag skickar alltid när jag är iväg, tyvärr är det aldrig mer än en person som skickar tillbaka. Älskar att skriva korten o folk blir riktigt glada när det droppar ner i deras brevlåda.
    Mer vykort åt folket!!!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: