Tidig frukost på Arlanda


Att stiga upp klockan 02:45 om morgonen är inte det roligaste jag vet. Särskilt när man inte ens behöver alarm. Jag sov nog någon timme mellan midnatt och ett. Fast inte mer egentligen.

Sen var dags. Klä på sig, och stort sett bara det. Packa det allra sista gjorde jag igår kväll, och heller inte då var jag särskilt stressad. Skönt att känna att man hinner med. Fast hinna och hinna. Det gäller ju att lägga ribban rätt.

Nattbuss till stan och dagens första Flixbus till Arlanda. Annars kan det vara lite klurigt det där, med flygbussar och Arlanda Express som ska passa nattbussens schema.

Nu sitter jag här. Med en kaffe och en leverpastejmacka, på RC Cafe & Patisserie, Arlanda terminal 5. Samt en bulle, fast den tar jag på flyget sen. Mot Wien, och därifrån till Cypern.

Jag ska snart möta 30 personer. Så många är det i min grupp. Kryssa av på ett papper, för att se att alla är här. Då är det gott med en macka innan. Och lite easy listening fransk musik i bakgrunden. Vid gate 3, även om det är gate 1 som är min just idag.

Det blir min tredje gång på Cypern. Första gång som reseledare. Första gång jag ska bo i den norra delen också. Kommer bli kul det här!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:

5 kommentarer

  1. Ska bli spännande att läsa mer om. Vi var över till den turkiska delen av Nicosia och åt lunch för ett par årsettan när vi prickade av Cypern på höstlovet. 🙂

  2. Cypern var en av mina allra första utlandsresor. Charter till kusten. Sedan dess har jag ansett landet gjort och avverkat. Till Travel News Market i år, då jag insåg att set finns en hel del att göra där. 🙂

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: