Deadline och sprucken tand


God måndag morgon! Eller nja, god och god vet jag väl inte. Måndag morgon är det i alla fall. Jag sitter med morgonkaffet och det börjar kännas smått stressigt. Igår skrev jag om tre förberedelser samtidigt, om hur jag samtidigt förbereder mig till både nästa resmål och en föreläsning som jag ska hålla på tisdag, imorgon alltså, om ett resmål, Pakistan.

Det som jag inte skrev om då, eftersom det ännu inte hade hänt, var en sprucken tand. Sjuan som tandläkaren per telefon kallade den imorse, sprack helt enkelt igår eftermiddag när jag tuggade för hårt på lite popcorn. Nu sitter halva tanden fast, medan en lite mindre halvdel sitter löst. Inte så löst att den har ramlat ur, men tillräckligt löst så att jag kan lägga fingret på den och låta den röra sig några millimeter. Rotfylld är den, men helt smärtfritt är det inte.

Nu har jag fått en akuttid till i eftermiddag, men det var ju inte meningen att jag skulle spendera min tid på sådant. Förutom mina redan nämnda förberedelser har jag deadline på några texter som ska läsas korrektur på (ett jobb som jag gör lite nu och då), och igår köpte jag även en ny printer, en laserskrivare den här gången, som jag ska installera. Nya resor betyder ju även att printa ut program, deltagarlistor, olika vouchers och diverse annat.

Ja ja, nu sitter jag med kaffet. Jag har inte ont så jag ska inte klaga. Jag har fått en akuttid och det var ju bättre att tanden rök nu än att den skulle ryka om några dagar när jag befinner mig på jobb på Cypern. Dagens illustrationsbild är annars från Famagusta på norra Cypern. Katedralen där som numera är moské. Om tre dagar är jag där. Förhoppningsvis med en lagad tand. Eller helt utan sjuan som den ju heter.

 

 

Kategorier:Blogg/Dagbok

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d