Lyx för fiskmåsen


För någon eftermiddag sen gick jag upp på takterrassen till hotellet här jag bor. En gäst i baren och fyra totalt i poolen. I baren en man med en öl och jag tror han kom från Storbritannien. I poolen – lokalinvånare. Måsfåglar.

Det är kanske det som ger mig känslan av lågsäsong. Att även hösten snart är förbi. Den ena dagen nästan 20 grader i luften. Den andra närmare 10 och blåst.

När jag senast var i Barcelona, och nu tänker vi nog 6-7 år sedan, var det också november. Jag har nog aldrig varit här i högsäsong helt enkelt. Vet inte hur det ser ut då.

Igår besökte jag Sagrada Familia. Gaudis berömda kyrka var full av människor, jag var där dessutom på eftermiddagen. Dock var det ingen särskilt kö för att komma in. På grund av lågsäsong? Eller på grund av biljettsystemet där man måste välja inte bara dag, men även tid. Jag fick komma in 16:00 och några minuter efter. Sen vore det kört.

Annars har jag stort sett promenerat runt i Barcelonas gator. Utan större mål och mening. Även gjort kontorsarbete här på hotellrummet.

Nu är det fredag. Snart åker jag mot Madrid.

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

2 kommentarer

  1. Härligt lyxigt fågelbad! Måste vara 5-stjärnigt 😉 Önskar trevlig Madrid-resa då!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d