Mitt eget Red Light District


Ny grupp betyder den här gången nytt hotell. Jag har inget att utsätta på mitt rum. Tillräckligt med plats, en terrass, även om badet kanske inte följer alla internationella standerder så luktar det i alla fall inte mögel. Handdukarna är lite slitna, fast de är rena och rena är ju ändå det viktigaste.

Med min nya grupp har vi åkt buss samt promenerat runt i Tbilisi. En av mina resenärer var inte riktigt nöjda med mitt uttal av stadens namn. Det lät lite annorlunda än den georgiska lokalguidens tyckte han. Det gjorde det säkert. Jag pratar ju inte georgiska.

Vi har dessutom åkt linbana, och ätit två stora måltider. Det gäller att inte ha som intension att äta upp sin mat. Då skulle man bara må illa. Kanske en anledning till att en del faktiskt blir magsjuka i Georgien? Helt enkelt för mycket mat. På den här resan tycker jag dock vi klarar oss bra. Än så länge.

Nu har jag just ätit frukost. Äggröra och bröd med tomat. Två koppar pulverkaffe. Något annat finns inte på hotellet.

Vi ska snart upp till Kazbegi. Upp i bergen. Men ännu har jag inte lämnat rummet. Funderar över val av lampor, där de lyser svagt rött i taket nära dubbelsängen. Behöver knappast fundera på hur intedningskonsulten tänkt till här. Eller inte tänkt. Jag vet i alla fall vad jag tänker.

Kategorier:Blogg/Dagbok

2 kommentarer

  1. Ja alla dessa hotellrum man bott på.
    Det tog ett tag som resebloggare innan jag insåg att bilderna på det fula och alldagliga var lika intressanta som de på det vackra och unika.

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: