God morgon 02:30


Lite väl tidigt. När klockan ringer 02:30, resväskan står klar i hallen, och det egentligen bara är att klä på sig och gå till nattbussen.

Just det, nattbuss 191 in till stan klockan 03:10 och flygtåget vidare. Inte varje dag jag åker flygtåg. Inte känns det lyxigt. Men det går snabbt. Så snabbt att jag faktiskt kan ta bussen tio över tre. Alternativet vore ännu en timme tidigare. Samt 40 minuters väntande i stan. Mitt i natten. Nej tack.

Jag äter en liten frukost. 55 kronor för kaffe, fralla och juice på Burger King i terminal 5. Kaffe utan socker eftersom socker inte finns hos Burger King. Åtminstone inte på Arlanda.

Nu sitter jag och väntar på säkerhetsrutiner. Austrian Airlines. Mot Wien. Möta min grupp. Vidare till Sofia. Stadsrundtur i Bulgariens huvudstad. Klockan är 06:30 när jag skriver det här. Snart takeoff. Jag ser redan fram emot kvällen. Och att inte behöva gå upp 02:30.

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:, ,

2 kommentarer

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d