Höjdpunkter – juli 2019


Ledordet för juli bör väl ändå bli natur? Kanske mer specifikt fjäll eller berg. För det är så juli har varit. Åtminstonde höjdpunkterna. Bland bergen.

Antigen det, eller så är höjdpunkterna helt enkelt människorna jag mött. I Kirgizistan lede jag en resa för företaget Albatros. En utomordentlig trevlig grupp. Vänliga, sammansvetsade, positiva. Med en öppen grundinställning. Nyfikna. Jag verkligen älskade min grupp i Kirgizistan. Här kommer förresten en bild som en av resenärerna tog på mig vid en strand där:

Andra höjdpunkt i juli månad var förstås att min resa till norra Norge började. Min morfar och jag åkte tåg Stockholm – Narvik. Spenderade några dagar i Narvik. För att umgås med familj, kolla in sommarstugan, testa bilen som jag skulle låna för den roadtrip som jag är på nu. Här en bild från sommarstugan:

För bloggens del har det gått bra. Eller snarare bättre. Särskilt för mitt sponsrade inlägg, min stadsguide jag skrev från Narvik förra året. Och för bloggen som helhet. Inga rekorder. Men mycket bättre än än hela våren.

Kategorier:SammanfattningarEtiketter:,

2 kommentarer

  1. Det låter som två trevliga resor! Och kul att det gått bra för bloggen! Det verkar som att det går bra för många resebloggare just nu, kanske resebloggarnas tid!? Önskar en fin augusti nu! 🙂

    • Haha, nja, om det är resebloggarnas tid vet jag inte. Min blogg har ju gått sämre nu under våren och sommaren än den gjorde under hösten och vintern. Fast det beror nog helt enkelt den typ av resmål folk söker på jämfört med vilka som jag skriver om. Ha en fin augusti ni också!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: