Ryssland, hejdå!


Först tar vi en gruppbild framför fartyget. Klockan är 11:45. Vi ska peka ut våra resväskor som står på kajen. De ska ombord i bussen och sen åker vi mot Moskvas flygplats Sheremetevo. Men först, gruppbilden.

Jag tar några foton och sen är det dags. Alla resväskor med små gula band ska ombord i vår buss. Färgkoder är ett enkelt och praktiskt sätt att se till att resväskor hamnar där de ska hamna när det på ett kryssningsfartyg är måga olika grupper som ska till lika många olika bussar. Färden längs Rysslands vattenvägar är slut för den här gången.

Vår båtguide Valeria håller ett litet tal. Hon har mycket att förbereda inför nästa grupp och följer därför inte med ut till flygplatsen. Hon säger därför hejdå redan nu. Efter att bagaget står i bussen och när alla tagit plats och jag räknat antal resenärer. Inte ska vi missa någon såhär sista dagen inte.

Valeria säger hejdå. Sen tar jag mikrofonen och tackar henne. Och jag tar fram mobilen. Selfie med Valeria och hela gruppen. Vinkar hejdå… Hejdå Ryssland. Ses igen till hösten!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: