Höjdpunkter – maj 2019


Det var den månaden jag fyllde 40. Så enkelt kan det nog sägas. Höjdpunkten över alla höjdpunkter. Att fira med fantastiska vänner hemma hos sig själv.

Sen har det förstås även hänt annat. I Stockholm har jag besökt ett par events. Presentationen av Resias Resebarometer var ett av dem. Bjudning på lettiska ambassaden med prat om Lettland som turistmål ett annat.

Och vilken slump att jag bara två dagar senare skulle resa med det lettiska flygbolaget Air Baltic. Via Riga till Moskva.

Och så avslutade jag maj månad. På jobb. På en flodkryssning. Från Moskva till St Petersburg. Med besök på ställen jag varit. Samt ställen jag inte varit. Som Jaroslavl. Och Uglich. Och Kizhi. Spännande orter i ett land som har så oerhört mycket att erbjuda. Och där jag trivs.

Sista veckan i maj var alltså på resande fot. Längs ryska floder. Ryska skogar. Tiden går så alltför snabbt.

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: