Nästa stopp… Moskva


Ännu en gång. På tunnelbanan. Inte så tidigt den här gången. Skönt. Fast jag sover inte bättre om natten av den anledning. Inte när jag vet jag ska ut på resa. Ny resa.

De två senaste dagarna var stressiga. Allt som måste göras innan avfärd. Innan jag lämnar Sverige för tre veckor. Till exempel: har klippt mig hos Lucaz. Fått en ny inneboende. Åtminstone för denna resan.

Jag har lånat böcker och fotat av de sidor jag behöver. Böcker blir för tungt i resväskan annars. Jag har umgåtts med vänner. Packat resväskan. Letat som en galning efter några papper. Inga måste-papper. Bara bra att ha-papper.

Ikväll väntar Moskva. Moskvas tunnelbana. Katedraler och affärer. Stora breda avenyer och parker. En av mina favoritstäder.

Jag ska leda en norsk grupp. Först Moskva. Sen flodkryssning till St Petersburg. Därefter ny grupp. Och tillbaka till Moskva. Det är alltid kul att komma tillbaka till Ryssland.

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:, , ,

2 kommentarer

  1. Jag är så sugen på Ryssland. Hoppas på lite sjyssta tips från dig nu den närmaste tiden då, på platser att inkludera i en resa.

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: