Iran då och nu – föreläsning


Att resa i Iran – är det något du är sugen på? Se hur människor lever och bor. Försöka förstå ett land som i media ofta inte målas i de ljusaste färger. I så fall kan du komma ikväll.

Klockan 18 ska jag nämligen hålla föreläsning. Om Iran. Då och nu. Så här skriver Världens Resor om föreläsningen:

Resebloggaren Johnny Friskilä, aka Johnnybajdzjan, presenterar det Iran som han vill visa upp när han leder resor för Världens Resor. Följ med på en upptäcktsfärd genom ett land fullt av kontraster! Här finns snöklädda toppar och världens hetaste öknar, urgamla grott-byar och fantastiska mosaikklädda byggnader. Vår resa tar oss längs Kaspiska kustens mustiga grönska till Teheran och vidare söderut till spektakulära karavanstäder. Vi utforskar antikens Persepolis och förlorar oss i Esfahans kungliga prakt, men under resan möter vi också vänliga människor i dagens Iran, stannar till hos olivförsäljare, besöker myllrande basarer och pratar med hantverkare. Följ med Världens Resor och Johnny till Iran.

Det är gratis inträde men obligatorisk anmälan. Anmälan görs här. Jag kommer berätta. Visa bilder. Svara på frågor. Praktiska. Och om Iran. Om att resa.

Välkommen

Iran Föredrag-0205

Iran Föredrag-0323Iran Föredrag-0350Iran Föredrag-1739Iran Föredrag-1722Iran Föredrag-8917Iran Föredrag-8036Iran Föredrag-7667Iran Föredrag-2197

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:, ,

3 kommentarer

  1. Tänk om man hade bott i Stockholm, vad mycket roligt man hade kunnat vara med på då. 🙂
    Fast just nu är ÄR faktiskt i Stockholm och lyckades gå på Sri Lankas event igår. Alltid något.

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d