Äntligen hemma


Jag har varit hemma i lite över ett dygn nu. Sovit det mesta av tiden faktiskt. Smått illamående. Var det den där buffén jag åt på kinesisk restaurang i Lahore? Eller den kycklinghamburgaren som var min sista måltid innan hemresan? Eller var det snarare flygmaten? Jag börjar trött rejält på Turkish Airlines “Meat or pasta“.

Oavsett anledning, nu mår jag lite smått illa. Tur i alla fall att det bara är smått. Och att det finns tabletter mot sådant.

Jag har hunnit packa ur resväskan. Den vägde 29,6 kilo. Jag kunde alltså fyllt den med ännu 400 gram. Dock fanns nog inget volym till det. Sällan har min resväska varit så full. Jag fick sitta på den för att få dragkedjan igen, men det gick.

Dessutom handbagaget. Stora väskan, lilla väskan och resejackan. Sistnämnda köpt i USA, har 37 fickor i olika storlekar och till olika ändamål. Konstruerat på så sätt att man typ inte ska behöva handbagage. Jag hade till exempel en bok i A4-format i ryggfickan. Genial jacka som jag dessutom bytte dragkedja på i Lahore för 20 kronor. På tal om dragkedjor…

I morse vaknade jag klockan 5. Det är klockan 9 pakistansk tid. Rätt så lagom egentligen. Jag har fotograferat mina pakistanska inköp. Det ska bli ett blogginlägg, fast inte ännu. Måste vänta till efter jul, vill ju inte visa upp julklapparna i förskott.

Jag är ätit frukost, druckit kaffe, skrivit shoppinglista. Mjöl, socker, också vidare. Rätt tråkig lista egentligen. Sen måste jag till systemet. Köpa en present till grannen som så väl tagit hand om mina växter medan jag varit borta.

Kvarstår att städa. Ikväll får jag nämligen besök. Mer om det på bloggen imorgon. Om jag hinner julpynta är en annan sak.

Vad tycks förresten om min nya matta?

 

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

1 kommentar

  1. En mycket snygg matta!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d