Resebloggarnas julträff


Jag hann aldrig julpynta. Det fick med andra ord bli med några juldukar. Samt att jag hann dammsuga. Inte dåligt bara det. Hinna dammsuga till jul! Duktiga jag!

Igår skulle nämligen lägenheten se skaplig ut. Jag väntade gäster. Resebloggarnas julträff!

Vi blev ett gäng. Alla med var sin julklapp som vi sedan delade mellan oss. Lena från Ladies Abroad, Sofia från Fantasiresor, Katarina från Äntligen Vilse och Christian från Matochresebloggen. Och så jag då.

Vi började med middag. Kokta kronärtskockor, spenatsoppa och ostmackor i köket. Vaniljglass och rårörda hjorton i salongen. Ja det heter väl salong och inte vardagsrum? Snabb och enkel mat. Passar bra innan jul.

Instagramvänligt. Min lägenhet är tydligen det. Bland Lenin och Chesterfield, pakistanska kex och Gin & Tonic.

Resebloggarnas julträff. Utan julpynt för jag hann aldrig fixa det. Men med julklappar. Och jag hann dammsuga!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

1 kommentar

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: