Höjdpunkter augusti


Från Pride till utbrytarrepublik. Augusti har varit en månad med många höjdpunkter, bland annat har bloggen haft besöksrekord tack vare de inlägg jag skrivit om min hemstad Narvik. Inte dåligt. Men först pride.

Både i Stockholm och i Köpenhamn har jag under augusti månad firad pride med vänner. I Stockholm representerade jag Arubas turistorganisation i paraden och för första gång på många år besökte jag även parken. Det kan man göra när priserna är på en acceptabel nivå (400 kr för ett veckopass).

I mitten av månaden åkte jag en weekend till Malmö för att hälsa på vänner. Vilken tur att det då även var pridehelg i Köpenhamn så att jag lyckades åka även dit. Själva paraden i danska huvudstaden är kanske inte lika innovativ som den i Stockholm eller även Oslo, men roligheterna efteråt är åtminstone gratis. Riktig partystämning i gatorna.

Annars har en höjdpunkt i augusti varit att helt enkelt vara hemma. Körlektioner är kanske ingen höjdpunkt direkt men det måste göras. I alla fall om jag ska få körkort.

Jag hann även hälsa på min mamma och morbror. Äta god mat och göra utflykter tillsammans med dem. Vad sägs om lite aladob till exempel?

Den 24 augusti började resan. Först en vecka eget resande för sen jobbresa i september. En heldag i Minsk, Vitrysslands huvudstad. Sen heldag i Batumi, Georgiens största kuststad. Sen det riktiga äventyret – Abkhazien som på början av 1990-talet krigade mot Georgien och bröt sig loss. Sen dess har de med Rysslands regerat sig själva och där, vid Abkhaziens kust spenderade jag fyra nätter. Dagarna gick åt till allt från bad i Svarta havet till besök i nerlagda torpedofabriker och magsjuka- det sista definitivt ingen höjdpunkt dock.

När det gäller bloggen är det roligt att få så mycket respons på inläggen om min hemstad Narvik. Min tidigare rekord i antal sidvisningar låg på ca 7500 på en månad. I augusti hamnade jag på 9995. Nog om det… Hur var din augusti? Eller blir kanske september ännu mer spännande?

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

5 kommentarer

  1. Härlig variation i augusti, och grattis till besöksrekordet! Vi reste under hela augusti så höjdpunkterna var att upptäcka mer av bland annat Schweiz och Belgien! 🙂

  2. Urk på burk för aladob och magsjuka. Kul med narvik inlägget och just eliassons du vet renköttsförsäljningen, de var vid riksgränsen förra helgen. 🙃

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: