Årets första nya land…


Att resa har blivit en livsstil. Åtminstone för tillfället. Ibland planeras det lång tid i förväg. Pengar ska sparas, det ska organiseras fram och tillbaka med boende och transport, för inte att tala om allt man ska se.

Ibland blir det kanske lite väl mycket av det goda. En nära vän till mig ska tillsammans med sin familj åka på en veckas semester. Jag har tidigare hjälpt till med att planera hans resor och kommit med tips och råd. Som tack har jag fått följa med. Det funkade rätt bra, om än inte helt oproblematiskt, och därför kommer det hända igen.

Min vän ska nämligen på semester första veckan i februari. Eftersom jag nu är i Brasilien och gärna vill spendera åtminstone några dagar hemma innan jag åker bort igen, fick jag kompromissa. Jag hjälper gärna till med planeringen, men en hel vecka kan jag inte vara borta. Idag köpte jag därför flygbiljett och nu gäller det bara att skaffa visum.

Fem dagar i början på februari kommer jag vara borta, och drar jag ifrån all restid borde jag ha fyra nästan fyra dagar på resmålet. Lagom för en weekend-destination kanske? Nu kvarstår det bara att se hur detta lilla land funkar som semesterparadis? Förväntningarna är låga faktiskt, men det ska bli skoj ändå. Nu gäller det bara att börja planera.

Om tre veckor händer det. Kuwait- here I come!

Kategorier:Blogg/Dagbok, KuwaitEtiketter:

3 kommentarer

  1. Oj den var oväntad! Spännande! 🙂

  2. Oj, spännande! Ser fram emot att läsa reportage!

  3. Wow, Kuwait! coolt.

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: