Höjdpunkter och bottennapp – december


Något hände med min blogg i december. Jag måste nog kalla det ett höjdpunkt, kanske ett få höjdpunkter som just har med bloggen att göra det här året. Är det kanske så att våra resebloggstatistiker är rätt så goda barometrar? Där vi, om vi läser statistiken rätt, kan läsa trender, och vem vet, kanske även hopp.

Jag säger det därför att december blev min näst bästa bloggmånad på hela året. Jag kan förstås analysera lite till. Kanske kommer statistiken då ha sin förklaring. Men nu vill jag ändå glädjas över att december blev en bra bloggmånad med både julmatsrelaterade innlägg, och att människor igen börjar googla som resmål som Georgien.

Hemma i Stockholm har jag min julgran. Jag har bakat lussekatter och under månadens gång har jag umgåtts med några enstaka vänner. Jag isolerade mig smått en dryg veckas tid när en av mina kompisar fick sitt positiva besked. Själv kände jag mig lite småförkyld och fick jag ett hemtest på dörren. Det visade sig vara negativt.

Jag spenderade juldagarna med familj i Stenstorp utanför Falköping. Den blev några promenader. Jag fick den stekpanna och de brödformer jag önskat mig. Själv gav jag bort det som enligt mig borde vara årets julklapp, och även två kokböcker från restaurangen Shahrzad i Stockholm. Persisk mat… Jag saknar Iran.

När jag åkte till Stenstorp tog jag tåget. Stockholm – Skövde. Det var nästan tomt. I alla fall på första klass. Förstaklassbiljetterna kostar ju nästan inget mer än andraklass. Dessutom ingår kaffe och fika i loungen på Stockholms Central. En bra deal tycker jag.

Det var december. 2020 har gått in i historien. Ett rätt så bra bloggmånad. I ett rätt så eländigt bloggår. Nu ser vi framåt!

Kategorier:SammanfattningarEtiketter:, ,

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: