Regning morgon från frukostsalen


Frukost med utsikt. 11 våningen på hotel Central Park. Regndroppar på fönsterrutan. Det ska dock bli sol utöver dagen. Enligt prognosen. Resan har för allvar börjat.

Det tar ändå lite tid innan jag sover ordentligt. Inte i natt heller. Fast några timmar blev det, så jag är inte helt utslagen. Gårdagen var medvetet förhållandevis lugn med stadspromenad i Bakus gamla stad. Lunch och middag. Nästan för mycket mat egentligen.

Jag fotade inte så mycket. Varken med mobilen eller min kamera. Kanske för att jag hade en del att tänka på. Första dag med ny grupp, ny lokalguide och så. Eller för att jag varit här så många gånger förut. Eller så var jag helt enktl för trött för att multitaska. Fokus på mina resenärer och inte på kameran.

Översätta lite. Eller ja, snarare så att jag återberättar. Berätta egna små anektoder om landet. Försöka på in lite humor. Det verkar vara en mycket trevlig grupp. Dessutom, alla kommer i tid. Än så länge.

Men nu, morgonen. Det ska snart sluta regna. Enligt prognosen. Och dagens utflykt ska snart börja.

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: