På söndag bär det iväg till…


Jag har varit hemma de senaste dagarna. Delvis eftersom jag varit lite sjuk (det går bättre nu), men delvis också för att jag förbereder mig. Läser historia och gör anteckningar. Idag får vara min sista förberedelsesdag. Det gäller att bestämma sig för det. Annars kan man förbereda sig och läsa på in i evigheten. Och det får man ingen lön för…

Söndag kväll alltså. Då går flyget mot Baku. Det är alltså Azerbajdzjan som gäller härnäst. Jag och en grupp på ett 20-tals svenskar som i drygt en vecka ska upptäcka detta oljerika land i Kaukasus. Själva resan arrangeras av Albatros, och färdledare är jag.

Jag har förstås varit i Azerbajdzjan förut. Första gång 2008. Senast för två år sedan. Sex gånger totalt, varav fyra av dem i jobb som just reseledare. Den här resan är dock lite annorlunda. Nu är det ingen generell Kaukasusresa, utan enbart detta Kaukasus östligaste land, med gräns mot Det kaspiska hav.

Igår gjorde jag 10 sidor med anteckningar. Efter det här blogginlägget ska jag fortsätta. Läsa. Anteckna. Skriva.

Det är första resan som Albatros gör i landet. Första resan enbart hit. Jag har bestämt mig för att den ska bli riktigt bra!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: