Röda berg och rosa flamingo


Det är tidigt om morgonen i landsbyn Tamga. Jag är vaken, fåglarna sjunger och jag tror det kommer bli en fin dag, trots att jag i natt vid två tillfällen låg och lyssnade på regnet.

De senaste par dagarna har jag inte haft så mycket internet. Det finns, men går trögt. På natten och morgonen funkar det bättre. Nu är jag inte så beroende att jag måste sitta på natten och surfa. Men nu, lite över sju på morgonen tar jag chansen.

Vi har hunnit med mycket. En textilworkshop i hur man gör traditionella filtmattor. Lyssnat på folkmusik. Ätit inte så alltför gott, men å andra sidan vandrat blant röda berg och legat på stranden. Jag köpte en rosa flamingo. Reseledare får man bjuda på sig själv.

Nu snart är det frukost. Packa resväskan. Köra 30 mil. Med andra ord transportdag. Vi ska ta oss till en sjö som heter Son Kul. Där finns inget internet alls. Stannar där i två dagar. Mitt i naturen. Vi hörs efteråt!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:

2 kommentarer

  1. Snygg! Vid nästa sjö vill vi se en bild på dig på flamingon! 🙂

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: