Årets sista resa snart slut


Igår kväll kom jag tillbaka till Lahore. Det första jag gjorde var att ta en dusch.

Efter gårdagens roadtrip från staden Besham till Islamabad sade vi hejdå till vår amerikansk-pakistanska medpassagerade. Gruppresan på tre pers i de pakistanska vinterbergen var officiellt över och kvarstod gjorde bara transporten tillbaka till Lahore.

Pakistan är hyfsat duktig när det gäller långdistansbussar. En fyratimmarsfärd för under en svensk hundralapp. Varje säte har sin egen lilla tv-skärm. Snacks och läsk ingår i priset. Att bussarna aldrig avgår i tid är förstås en annan fråga, men till skillnad från i Norden är inte tid lika med pengar i Pakistan. Ingen klagar på en halvtimmes försening redan från start. Det är liksom normalt.

Klockan 22 igår kväll var jag oavsett framme i Lahore. I natt sov jag oerhört skönt. Utan både mössa, halsduk och stickad tröja.

Nu är det söndag förmiddag. Det vill säga dags för frukost. Sen bär det ut för några ärenden. Imorgon är sista dagen. Då ska väskan packas. Undrar om jag kommer få plats för allt jag köpt. Resan går för allvar mot sitt slut.

Kategorier:Blogg/Dagbok, PakistanEtiketter:,

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: