Huller om buller…


Ni som tror att denna erfarna packare använder listor har fel.

Ni borde förstås ha rätt.

Huller om buller. Så ser det ut när plockar fram det jag tror jag behöver. Där är badbyxorna jag köpte i Montenegro. Solglasögonen jag glömde på förra resan. Ska inte glömma dem nu. Just det, solfaktor ska också med.

De enda listor som finns är av en konstig anledning listor på det jag glömt. Så att jag nästa gång inte glömmer. Jag gör anteckningar i mobilen. På närmaste papper. I min anteckningsbok. Listor på enstaka objekt. Då är det väl ärligt talat ingen lista?

Nu sitter jag på tunnelbanan. Shorts och sandaler är med. Myggmedel. Regnjacka och paraply. Allt ligger i min nya resväska. Huller om buller.

Objektiven i handbagaget. Datorn. Jag hann inte med allt pappersarbete. Tyvärr. Jag får skippa det vinet på planet. Jobba istället.

Kommer mellanlanda i Doha. I natt ankommer jag Colombo. Två lediga dagar innan min grupp kommer. Då hinner jag läsa. Skriva. Sortera mina grejer. Tänka. Vem vet, det som nu är huller om buller kanske blir en lista till slut.

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

2 kommentarer

  1. Haha, känner igen mig! Är egentligen lite av en listskrivare, men har blivit slö på den fronten på senare tiden. Men en sak är säkert och det är att om något glömts på en resa, så kommer det garanterat med på nästa….

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: