Nästa stopp – Minsk och Batumi


Med två minuters marginal hann jag flygbussen från Liljeholmen. Så har det senaste dygnet varit. Två minuter eller ingen marginal alls.

Klockan är 8 på morgonen nu när jag skriver det här. Klockan 8 igår hade jag körlektion. Sen hittade jag inte mitt visakort. Sprang hem för att leta. Borta var det.

Därifrån till en kompis. 10:30. Han skulle titta lite på en dator jag har som inte funkar. Eller ja, titta… Han ska laga om det går.

11:00 hos tandläkaren. Limmar på plats en tand som jag tappade i Malmö för några dagar sedan. En krona som helt enkelt ramlade ur. Tur att jag inte tuggade sönder den.

12:00 möter jag min mamma. Hon är på genomresa. Vi äter lunch tillsammans. Jag för över pengar till henne och hon tar ut i bankomat. Ifall mitt kort inte dyker upp.

Jag shoppar lite smågrejer. Glömde telefonens laddare på tåget till Malmö. Köper ny. Köper även en snabbtorkande t-shirt. Jag ska trots allt bära ryggsäck kommande vecka. Det kommer bli varmt och svettigt.

Mamma och jag dricker en kaffe innan vi skiljs åt. Jag åker hem och börjar packa. Letar efter visakortet. Uppdaterar min iPad. Laddar batteriet på kameran. Hittar min ryggsäck i förrådet. Vanligtvis har jag resväska. Nu kan det bli mycket gående på tveksamma trottoarer.

På kvällen hittar jag visakortet. Upp mot insidan av en låda i skrivbordet. Jag visste att det fanns där någonstans. Jag firar med pizza och en lättöl.

Vid midnatt får jag lägga mig. Nästan 6 timmars sömn. En dusch. Kaffe och knäckebröd.

Nu sitter jag på flygbussen. Läser om Minsk och Batumi. Idag Minsk. Jag var där senast 2003. Imorgon Batumi. Besökte staden 2008. Arlanda nästa. Vi hörs!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:,

1 kommentar

  1. Minsk har jag bara passerat genom med tåg. Batumi har jag aldrig hört talas om. Intressant! Hälsningar från Belgien!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: