När det plötsligt blir bråk…


Facebook har blockerats. Även Instagram. De flesta sociala medier fungerar plötsligt inte. Nyhetssidor funkar sådär och om jag lyckas publicera det här vet jag inte. 

Igår hamnade jag plötsligt i en stor demonstration. Gröna flaggor. Män med skägg. Ett tiotals ambulanser redo ifall… 

Pakistan har tydligen lite oroligheter för tiden. Två döda och hundratals sårade i huvudstaden enligt CNN. Tur att inte jag är där. Fast jag hamnade mitt i här i Lahore. Ja ja, det löser sig nog både för mig och Pakistan.

Själv hade jag tänkt mig söderut ikväll. Till städerna Multan och Bahawalpur. Fast nu kommer jag inte i kontakt med folket där. Kanske man kan ringa till ett hotell eller två. Nättjänsterna funkar nämligen inte. Jag får se hur det går. Annars stannar jag här i Lahore. Det är inte helt fel det heller. Undrar vad som händer imorgon. Hoppas det inte blir mer bråk.

Kategorier:Blogg/Dagbok, PakistanEtiketter:, , ,

4 kommentarer

  1. Oj, dramatiska resor du gör! Ta inga onödiga risker!

  2. Huff, det høres ikke bra ut. Vær forsiktig og ta vare på deg selv!

  3. Usch, ta väl hand om dig!!

  4. Aj då, ta det försiktigt!
    En sak jag funderat på förresten, UD avråder ju från alla icke-nödvändiga resor till Pakistan. Visst innebär det att reseförsäkringen inte gäller och hur löser du i så fall det?

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d