Söndagmorgon på Arlanda


Terminal 5. Kö till hamburgarkädjan Max. Trötta småbarn. Ännu tröttare föräldrar. Känslan av att vara på en flygplats innan taxfreen öppnar.

Gjorde mackor igår. Jag brukar det: ha med egen mat. Billigare. Och jag vill veta vad jag äter.

Det är Sas och Lufthansa till München som jag väntar på. 06:05. Så det blev nattbuss till Arlanda. Faktiskt mer praktiskt om natten än om dagen. Kan inte SL ha bussar till Arlanda hela tiden? Eller frågan borde kanske vara: Varför låter flygbussarna SL ha bussarna till Arlanda om natten? Det kanske är en ekonomisk fråga.

Nu ropad upp alla på business class. Dags att borda. Jag får vänta. Plats 7A. Först München som sagt. Sen Rom. En vecka i Italien väntar. Samt det enda land i Europa där jag ännu inte varit. Spännande.

Kategorier:Uncategorized

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d