Nästa stopp Kirgizistan… igen


Då var jag på väg. Ännu en gång. Till de höga bergen, till insjön där vi kan simma. Till röda stenformationer och till yurtorna, de runda filttälten, traditionella för de folket i Kirgizistan. Jag skrev nästan nomaderna. Bara att de inte är nomader längre.

Nu sitter jag på tunnelbanan. Sen blir det flygbuss, och från Arlandas terminal 2 går resan via Moskva till Bishkek. Huvudstaden i det centralasiatiska landet Kirgizistan.

Det var bara två veckor sedan jag kom hem från just Kirgizistan. Dagarna går fort när man har kul. Spenderar tid med vänner, målar och monterar bokhyllor, besöker familj, skrivit. Det är typ det jag har gjort här hemma. I Kirgizistan kommer också dagarna gå fort.

Det är Albatros norska sommarresa dit som jag ska leda. Vi blir 18 personer totalt. Som ska se och göra allt det här som jag nämnde inledningsvis. Bo i yurtor. Bada i Issyk Kul. Det är så insjön heter.

Nästa gång jag skriver inlägg på bloggen har jag kommit fram. Önsk mig trevlig resa!

Kategorier:Blogg/DagbokEtiketter:

2 kommentarer

  1. En fin tur med en super guide

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: