Dagens utvalda bild


Jag står vid en gatukorsning i Montevideo. 3,5 kilometer att gå till den stora busstationen. Jag har varit några dagar i Uruguay och lämnar nu dess huvudstad till fördel för en annan huvudstad. Buenos Aires.

Rött ljus. Min kamera hänger runt halsen. Då ser jag de äldre damerna. Arm i arm. De tittar åt vänster. Sen åt höger. Kommer det en bil? Jag tar bilden. Det blir grönt och vi korsar gatan. Jag till mitt, de till sitt. Jag kommer aldrig se dem igen.

 

Bilden togs 7 april 2017. Kompakt systemkamera med 35 mm objektiv.

 

Kategorier:UruguayEtiketter:, ,

4 kommentarer

  1. Gillar idén med dagens utvalda bild! Det kan vara svårt att säga vilken bild som är bäst, men vissa bilder kan verkligen vara värda lite extra uppmärksamhet ibland! Hälsningar från Tallinn!

  2. 🙂 Glad päsk!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: