Sista vykort från Sydamerika


60 mm på ett dygn enligt prognosen. Det är mycket. Extremt mycket.

Är det Buenos Aires som inte vill att jag ska åka tillbaka till Sverige? Eller vill den bara jävlas lite så här mot slutet av en annars fyroveckors utmärkt resa? När världen jävlas på hemmaplan i Stockholm. När ett visst lands visumbeslutare jävlas och skapar problem för mig som reseledare, för jo, problem har uppstått när det gäller min inresa till Turkmenistan nästa vecka. Två gånger förut har funkat bra. Men nu är det tydligen stopp. Jag har mina teorier. Nu gäller det att hitta lösningar.

I detta eländet vill då gärna Buenos Aires att jag ska bli genomblöt om jag beger mig ut för att spendera mina sista pesos. Synd att jag hade planerat shoppingen till idag. Den blir antagligen inte av…

Annars har jag njutit av fyra länder jag aldrig förut besökt. Trevliga människor. Vykortsnatur. Städer som övergått min förväntan när det gäller udda arkitektur och stilblandningar. 

 

Maten har väl varit sådär. Förutom köttet kanske. Att steka sin egen biff är alltid en höjdare.Imorgon är jag i Frankfurt. Där har jag heller aldrig varit. Satsar på att se en ny stad…, om det bara slutar regna och jag kommer mig till flygplatsen här i Buenos Aires.

Kategorier:ArgentinaEtiketter:, ,

2 kommentarer

  1. Så här äter vi varje dag nästan. Läkarna säger att det är inte så hälsosam men det är inne i vår kultur tyvärr, det är inte lätt. Kolla gärna min hemsida med massor med tips och själv kan jag också skicka en lista på sevärdheter och saker att absolut erfara helt på svenska här: https://www.argtour.com
    Tack!
    Diego

  2. Kom hem och häng hörru. Stockholm saknar dig.

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d