Vykort från Iguazufallen

Dag 4 och 5 på min Sydamerika-resa. Iguazufallen är inget annat an imponerande. Jag har nog aldrig sett så mycket vatten i hela mitt liv. Om jag bortser från havet förstås. Vatten i rörelse. Enorma mängder. Strunta i att jag upplever några av världens största vattenfall tillsammans med 400 selfiepinnar. Minst.

Iguacu Brasilien vattenfall-1
Vattenfallen från den brasilianska sidan.

Mellan pinnarna, solhattarna och klistermärkena som visar vilken turistgrupp du tillhör finns naturupplevelser utöver det vanliga. Jag kommer skriva om dem sen, vattenfallen som tillhör både Brasilien och Argentina, och som med fördel borde upplevas från båda sidorna av gränsen. Fast mer om Iguazu, eller Iguacu som det heter i Brasilien sen. Nu ska jag fortsätta mina upplevelser.

Taggad med: