Vykort från Iguazufallen


Dag 4 och 5 på min Sydamerika-resa. Iguazufallen är inget annat an imponerande. Jag har nog aldrig sett så mycket vatten i hela mitt liv. Om jag bortser från havet förstås. Vatten i rörelse. Enorma mängder. Strunta i att jag upplever några av världens största vattenfall tillsammans med 400 selfiepinnar. Minst.

Iguacu Brasilien vattenfall-1

Vattenfallen från den brasilianska sidan.

Mellan pinnarna, solhattarna och klistermärkena som visar vilken turistgrupp du tillhör finns naturupplevelser utöver det vanliga. Jag kommer skriva om dem sen, vattenfallen som tillhör både Brasilien och Argentina, och som med fördel borde upplevas från båda sidorna av gränsen. Fast mer om Iguazu, eller Iguacu som det heter i Brasilien sen. Nu ska jag fortsätta mina upplevelser.

Kategorier:Argentina, BrasilienEtiketter:, , , , ,

5 kommentarer

  1. Absolut sevärt om in reser till Argentina. Det finns i alla fall många sevärdheter som Incalandet i nordvästra Argentina, Valdes halvön med valarna och massor med lokala djur, imponerande glaciärer nära El Calafate i Patagonien, Ushuaia sydligaste stad i världen med alltmöjliga landskap från hav, sjö, patagonisk skog, Anderna. Titta gärna på min hemsida helt på svenska där ni kan hitta massor med tips inför er resa: https://www.argtour.com
    Tack tack!

  2. WOW! de där fallen har jag alltid velat se. Magiskt.

  3. Ser riktigt nice ut. Inte varit där men på min bucketlist.

  4. Vackert! Men selfiepinnar. Not so much…

  5. Der er det så himla fint! Heldigvis var ikke selfiepinner oppfunnet da jeg var der, hehe 😀

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d