Min bästa bild, Gozo

Vilken är den bästa bilden från Gozo av fotona under?

Är det bild nummer ett:

gozo-best-pictures-2
1) Uppe vid St Georgsbasilikan i huvudorten Victoria finns en utsiktspunkt. Här kan man se 360 grader ut över hela ön. Tittar man inåt mot kyrkan ser man, som här, de gamla murarna, klostergårdarna och själva kyrkan.

Eller snarare bild två:

gozo-best-pictures-1
Det är inte alltid man behöver se något på nära håll. Ibland kan horisonten vara lika vacker, särskild om man hittar en snygg inramning, t ex denna bougainvillean. I bakgrunden kyrkan uppkallad efter Johannes Döparen: Rotunda of Xewkija. Uttala det rätt den som vågar!

Eller till slut bild nummer tre:

gozo-best-pictures-3
Solen går ner. Min kompis Ruslan och jag utforskar området kring Azurfönstret, eller Azur Window som det heter på engelska. Hålet eller ”fönstret” beror på att sandstenen här har eroderat och det vi ser är det som är kvar av en kollapsad grotta. Filmer som Greven av Monte Cristo och tv-serien Game of Thrones har scener som spelats in här.

Fotona är tagna under en dagsutflykt från Malta till Gozo i samarbete med Visit Malta.

Märkt med: