Uzbekistan 2016 – när bilderna får tala


Khiva, Bukhara, Samarkand – tre städer på Sidenvägen. Moderna industristäder eller sagostäder från tusen och en natt? Tre gånger har jag besökt Uzbekistan i Centralasien. Senast som färdledare på Världens Resors Centralasienresa, våren 2016.

Upplev Uzbekistan tillsammans med mig, gärna på en riktig resa, men annars, helt gratis från fåtöljen där hemma genom min blogg och mina kameraobjektiv. Varsågod!

Kategorier:UzbekistanEtiketter:, , , , , ,

12 kommentarer

  1. Så vakre bilder!! Det ser helt fantastisk ut. Jeg gleder meg veldig til å oppleve Usbekistan selv i oktober. Må bare få ordnet med visumet først, har hørt det er litt av en prosedyre!

    • Takk for det! Jo, visumet er jo en prosedyre i seg selv, det husker jeg fra første gangen jeg var der. De to siste gangene har jeg vært der på gruppevisum. Og det var nesten at jeg skulle tilbake dit i oktober i år jeg også, men da er jeg i Iran. Du får ha lykke til med visumet. Det burde gå bra om du har kontakt med en bra agent i landet.

  2. Åh, vilka härliga bilder!

  3. Härliga bilder! Uzbekistan är sedan tidigare påmin bucket. Nu klev den högre upp på listan.

  4. Helt underbar livnära bilder, som alltid när du använder dina kamera!

  5. Jeg var i Sentral-Asia i juni, men i Usbekistan ble det bare tid til å besøke Tasjkent og Samarkand. Skulle gjerne sett mer, men Samarkand var i hvert fall flott!

Kommentera

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: