Norsk

På 4250 meters höjd i Anderna i Venezuela.
På 4250 meters høyde i Andesfjellene i Venezuela.

Mitt navn er Johnny Friskilä, er bosatt i Stockholm og jobber her som oversetter og reiseleder. Den svenske hovedstaden har vært min hjemby siden 2002 – jeg trives med andre ord godt!

Reiser, språk og mat har vært drivende faktorer i mitt liv. Det begynte med en tur til England som 17-åring. Fortsatte med en måneds interrail i Øst- og Sentraleuropa som 18 åring, etterfulgt av ett år som utvekslingselev i Murmansk. Det var i 1997. Jeg var allerede bitt av basillen og fått en sjelden form av reisefeber. Den har gjort det vanskelig å sitte stille, og har tatt meg til omtrent 100 land og territorier verden over.

Reisebloggen Johnnybajdzjan har jeg startet i egenskap av frilansende reiseleder og hobbyfotograf. Johnnybadzjan er ingen reisedagbok der du følger meg dag for dag. I stedet er Johnnybajdzjan en ikke-kronologisk blogg, full av fortellinger i ord og bilder, smaker fra andre land og kulturer, og med innsikt i hvor stor, men allikevel liten, verden kan være.

Dersom du ønsker å kontakte meg angående mine reiser, min blogg, eller min jobb som reiseleder og oversetter, er du hjertelig velkommen! Slik kan du kontakte meg:

E-post: johnny@johnnybajdzjan.com

Facebook: www.facebook.com/johnnybaijan

Instagram: www.instagram.com/johnnybajdzjan

Twitter: @johnnyfriskila

For vanlige brev og brosjyrer/kataloger har jeg følgende adresse: Johnny Friskilä, Frejs väg 10 Lgh 1501, SE-14571 Norsborg, Sverige

Jeg befinner meg ofte på reisende fot. Om du velger å ringe, er det derfor ikke alltid jeg kan svare, så fremt vi ikke har en avtale i forkant.

Vi høres!